Mijn dochter tekent veel en vaak. Op ’n willekeurige dag maakt ze gemiddeld drie tekeningen. Hierbij laat ze zich inspireren door wat zij belangrijk denkt te vinden. Vandaag was dat mijn verjaardag. Nee, dat was dus eigenlijk gisteren (de 27ste dus, snap je ‘t nog?), niet vandaag. Omdat ze niet kon wachten, besloot ze mij alvast de tekening te geven. Nadat ze gecontroleerd had of ik hem echt goed bekeken had, liet ze weten deze wel even op te hangen. Op de koelkast. Ik ben benieuwd wat de verdere resultaten gaan zijn… Ik moet oppassen, want ze had een paar maanden geleden een ‘kras fase.’ Toen ik haar liet weten dat niet zo mooi te vinden (ja sorry hoor, het was gewoon broddelwerk), leverde dit een heel boze blik op. Mijn dochter kan héél goed boos kijken… Van deze werd ik wel vrolijk eigenlijk

Categories

  • No categories