De-ik-wil-niet-slapen-smoesjes-top-10 ⠀ ⠀ Er was een tijd waarin ik twee persoonlijke blogs bijhield: De wereld volgens Harm en De Goede Huisvader. Het eerste blog bestaat niet meer, maar er zijn genoeg artikelen die ik nog graag deel via De Goede Huisvader. Neem nu een artikel dat ik in 2016 schreef over smoezen die door mijn kinderen gebruikt werden en worden om niet naar bed te hoeven gaan. Ongetwijfeld een feest van herkenning voor veel ouders. ⠀ ⠀ De Ik-wil-niet-slapen-smoesjes-top-10⠀ ⠀ 10. Ik wil nog eten / drinken⠀ 9. Het is nog te licht buiten⠀ 8. Jullie gaan toch ook niet slapen?⠀ 7. Ik ben niet moe – terwijl er driftig gezogen wordt op vinger(s) / duim⠀ 6. Ik wil nog even lezen, ik heb vandaag nog niet gelezen!⠀ 5. Wil je uitleggen hoe – vul maar een moeilijk onderwerp in – werkt?⠀ 4. Mijn bed is niet leuk. Ik wil een nieuwe!⠀ 3. Er zit een beest in mijn kamer⠀ 2. Maar je had beloofd dat te doen – iets ingewikkelds van twee of drie dagen geleden⠀ 1. Ik heb een enge drom (klaarwakker en nog geen moment geslapen)⠀ ⠀ Bekijk de volledige lijst via: https://www.goedehuisvader.nl/de-ik-wil-niet-slapen-smoesjes-top-10/

Categories

  • No categories